Geen producten (0)

Laatste berichten


Telefoon accu snel leeg?

Telefoon accu snel leeg?

De huidige generatie Smartphones zijn prachtig toestellen met een tot voorheen ongekend aantal toepassingen. Het is tegenwoordig zelfs mogelijk om te betalen met uw mobiele telefoon. De toekomstige toepassingen zijn ook veelbelovend, wie weet wat we nog allemaal kunnen en gaan doen met deze apparaten. Ondanks het succes van een Smartphone kleeft er ook een nadeel aan vast, namelijk de accu die vrij snel leeg raakt. Gelukkig kunnen we dit voortaan voorkomen met een powerbank.

Lees meer

Altijd een volle batterij met een powerbank

Altijd een volle batterij met een powerbank

We hebben het allemaal weleens meegemaakt, tijdens een uitstapje wilden we ontspannende muziek opzetten of een spelletje spelen op de telefoon of tablet en de batterij was leeg. Dat is natuurlijk lang niet zo erg als een lege accu bij zakelijke aangelegenheden, maar wel vervelend. Gelukkig bestaat er een geavanceerd apparaat, een powerbank, waarmee u de Smartphone of tablet kunt opladen als er geen stopcontact in de buurt is. In dit artikel leggen we kort hoe deze techniek werkt en waar u op moet letten.

Lees meer

Wat is een mobiele oplader?

Wat is een mobiele oplader?

Smartphones zijn prachtige toestellen die ons blijven verbazen in hun toepasbaarheden. Ze zijn een grote verbetering ten opzichte van de oude Nokia modellen die iedereen boven de achttien nog kent van vroeger. Deze hadden de grootte van een baksteen en hadden niet eens een kleurenscherm. Hoewel de toepasbaarheden fors zijn gegroeid, missen ze een accu die langer als een paar uur intensief gebruik meegaat. In dit artikel leggen we uit hoe een mobiele oplader dit probleem kan verhelpen of op zijn minst beperken.

Lees meer

Hoe werkt een powerbank?

Hoe werkt een powerbank?

Een powerbank is een grote externe batterij waarmee u elektronische apparaten die u dagelijks gebruikt kunt opladen. Deze hulpmiddelen zijn handig voor de meeste Smartphones, aangezien de accu hiervan snel leeg gaat. U kunt met een powerbank langdurig muziek luisteren, spelletjes spelen of communiceren met vrienden zonder zich zorgen te maken over de batterijstand. De powerbank is licht in gewicht en klein in gebruik, zodat u deze eenvoudig mee kunt nemen op reis, vakantie of een andere locatie. Het is niet voor niets een van de snelst groeiende Smartphone accessoires die momenteel op de markt is.

Lees meer

Oudere berichten

Facebook Twitter