Geen producten (0)

Wat is een mobiele oplader?

Wat is een mobiele oplader?

Wat is een mobiele oplader?

Het woord mobiel geeft al aan dat deze oplader bruikbaar is op meerdere locaties én dat is precies wat een mobiele oplader is. Met dit apparaat heeft u geen stopcontact meer nodig op de plek waar u uw telefoon, tablet of andere handige veelgebruikte apparaten wilt opladen. U hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over de stand van de batterij en kunt ongestoord doorgaan met het spelen van spelletjes, luisteren naar muziek of het chatten met vrienden.

Telefoon opladen met een mobiele lader
Bij de meeste externe opladers word een USB kabel geleverd die past op vrijwel alle Smartphones en tablets. Laad de mobiele oplader eerste zelf op en plaatst vervolgens deze USB kabel in de USB poort en de andere zijde in het op te laden apparaat. De energie van de batterij van de mobiele oplader wordt nu overgezet naar de accu van de Smartphone of tablet. Hoelang dit duurt, is afhankelijk van de capaciteit van beide apparaten en de stroomsterkte. De gemiddelde externe batterij zal een dergelijk twintig minuten doen om de accu van de telefoon of tablet een tiental procenten op te laden. U kunt het apparaat gedurende het laadproces gebruiken, al is dit niet aan te raden. De batterijen van beide producten gaan namelijk langer mee met het volledig op- en ontladen.

Een mobiele oplader voor de Smartphone is eenvoudig te koop op webshops als deze. Let daarbij wel op de specificaties die vermeld staan bij de producten en of deze overeenkomen met het product dat u wilt opladen. Met een externe lader zult u nooit meer zonder stroom komen te zitten als een stopcontact niet in de buurt is!

1 Reactie

relais
11 January 2019 om 09:13
1
Een mobiele oplader begint meer en meer een noodzaak te worden. Het is handig als je een mobiele oplader bij de hand hebt, omdat de features van de meeste Smartphones je in staat stellen om een heleboel te doen, maar aan de andere kant brengt dit met zich mee dat ze veel energie verbruiken. Dit zorgt voor het snel leeglopen van je accu, daarbij komt een mobiele oplader goed van te pas.

Reageer

Annuleren
Facebook Twitter