Geen producten (0)

Altijd een volle batterij met een powerbank

Altijd een volle batterij met een powerbankHoe werkt een power bank?
Zie de powerbank als mobiele oplader. Dit product is erg klein en licht en daarmee makkelijk mee te nemen op reis of vakantie. Meestal word er een universele USB kabel meegeleverd waarmee u de Smartphone of tablet kunt aansluiten. De energie die in de accu van de power bank zit word dan overgeheveld naar de batterij van de telefoon. Slechts twintig procent van de elektriciteit gaat verloren tijdens dit proces, wat vrij weinig is gezien andere overlaad technieken. Uiteraard moet u de power bank wel eerst opladen via het stopcontact, zodat de batterij hiervan volledig volgeladen is.

Waar moet ik op letten?
Er zijn verschillende powerbanks op de markt en het is daarom van belang enkel de juiste producten te kopen die passen bij uw specifieke apparaat. Een te hoge spanning of te lage ampères zullen de elektrische bedrading van uw telefoon namelijk ernstig beschadigen. Daarom is het van belang altijd te letten op het voltage, de ampère en het aantal mAh. Dit laatste is van belang om te weten hoeveel keer een powerbank uw apparaat kan opladen. Het aantal mAh staat immers voor de capaciteit van de batterij. Een batterij met 2000mAh, wat voorkomt bij de meeste Smartphone, heeft een powerbank nodig met minimaal dezelfde capaciteit om de telefoon één keer op te laden. Let dus altijd op deze specificaties!

Met een powerbank heeft u altijd een reserve accu op zak en zult u nooit meer met een lege batterij langs de kant van de weg staan. Wilt u meer weten over deze producten of de powerbank technieken? Kijk dan bij de diverse merken die wij aanbieden.

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren
Facebook Twitter