Geen producten (0)

Telefoon accu snel leeg?

Telefoon accu snel leeg?

We hebben het allemaal weleens meegemaakt, tijdens een dagje uit raakt de telefoon leeg en kunnen we niet meer genieten van alle spelletjes of ontspannende muziek tijdens de reis. Thuis zou dat geen probleem zijn, omdat we de oplader dan in het stopcontact zullen steken. Onderweg gaat dat echter niet, hooguit in de auto met de aansteker aansluiting. Gelukkig hebben een paar jonge ondernemers een powerbank als oplossing uitgevonden.

Hoe werkt een powerbank?
Een powerbank is in wezen een grote externe reserve accu. Met dit apparaat kunt u de batterij van de Smartphone eenvoudig opladen als u beschikt over een USB kabel. De power bank is namelijk voorzien van een USB poort waar elke kabel met een USB aansluiting ingestoken kan worden. Zowel een Samsung, als een iPhone of Nokia kan worden opgeladen met dezelfde mobiele oplader. Het enige dat u nodig heeft is een kabel en een volgeladen batterij van de powerbank. Deze kunt u eenvoudig opladen via het stopcontact als u thuis bent.

Met een volgeladen accu van de mobiele telefoon oplader kunt u de batterij van uw telefoon makkelijk opladen door deze aan te sluiten via de USB poort. Druk de kabel wel niet te hard hierin, omdat deze poorten erg gevoelig zijn. De energie wordt vervolgens overgedragen van de ene accu naar de andere. Een powerbank laat uw Smartphone zo op in ongeveer tien tot twintig minuten, wat ook afhankelijk is van de hoeveelheid energie die nog in de batterij van de telefoon zit.

Met een powerbank bent u voortaan verzekerd dat u onderweg geen hinder zult ondervinden van een lege accu. Terwijl de telefoon word opgeladen door deze mobiele oplader, kunt u de telefoon gewoon blijven gebruiken. U bent dus verzekert van een volle accu en kunt doorgaan met de dingen waar u bezig mee was!

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren
Facebook Twitter