Geen producten (0)

Doelstelling


Al vele jaren zijn wij de trotse eigenaar van meerdere Smartphones. Hoewel ze een grote verbetering zijn ten opzichte van de eerste mobieltjes, kleeft hier een groot nadeel aan. De accu is vrij snel leeg. Uit eigen ervaring weten we dat de batterij van een Smartphone na een dag zo goed als leeg is en nog sneller bij intensief gebruik. Een dag muziek afspelen op het strand of de Smartphone gebruiken als navigatiemiddel tijdens een lange wandeling in het bos trekt de batterij vaak niet. Een powerbank verhelpt dit probleem, omdat deze externe accu uw Smartphone voorziet van een volle accu. Wij vonden dat er geen betrouwbare gespecialiseerde webwinkels voor een power bank kopen waren (die niet enkel Chinese rommel met valse capaciteiten verkochtten) en hebben daarom besloten powerladers.nl op te richten. Met onze powerbanks willen we het u mogelijk maken om meer gebruiksgenot te halen uit uw Smartphone, tablet of andere elektrische apparatuur!

Powerladers is een onderdeel van AA Commerce B.V.. Wij zijn een jong maar snelgroeiend bedrijf en exploiteren meerdere webwinkels in de Benelux. Onze aandacht gaat daarbij uit naar consumentengoederen voor klanten uit België en Nederland. Het bedrijfsmotto is gebaseerd op de onderstaande drie pijlers.


Snelheid en service

Naast onze dagelijkse werkzaamheden zijn ook wij consumenten. Als consument houden we absoluut niet van lange wachttijden of onbehulpzaam personeel. Alle bestellingen worden daarom op werkdagen voor 16:00 uur uit voorraad verzonden, zodat u deze de volgende werkdag ontvangt. Het personeel wordt wekelijks bijgeschoold over het assortiment dat wij verkopen. U kunt onze medewerkers dus altijd contacteren met al uw vragen. Zij zullen deze spoedig (op werkdagen binnen 24 uur, maar vaak eerder) beantwoorden.

 

Kennis, Focus en specialisatie

Al onze producten zijn geselecteerd uit het aanbod van de totale markt na een zorgvuldige testperiode. Alle power banks worden uitvoerig getest zodat we zeker weten dat dit het juiste product is voor u en daarom kunnen we ook meer informatie geven middels een uitgebreide beschrijving. Deze kennis dragen we over op al onze werknemers, zodat u hen altijd kunt contacteren met eventuele vragen.

 

Scherpe prijzen

Wij vinden het belangrijk om een van de goedkopere spelers in de markt te zijn, zodat de prijs/kwaliteitverhouding voor u als klant gegarandeerd blijft. Zelf geloven we er namelijk niet (altijd) in dat prijs ten koste gaat van kwaliteit. Om dit te bereiken houden we de kosten zo laag mogelijk. Daarom hebben we geen fysieke winkel, besteden we vrijwel niets uit en maken we optimaal gebruik van de fiscale regelingen. Het grootste kostenvoordeel halen we echter uit het elimineren van de tussenhandelaars. 


Tot slot onze technische gegevens

Webshop: www.powerladers.nl
Bedrijfsnaam: AA Commerce B.V.
KVK nummer: 68437269
BTW nummer: NL857442077B01
E-mail: info@powerladers.nl
Adres: Arrestruwe 39, 6218BE Maastricht (Geen bezoekadres!)

.

Facebook Twitter