Geen producten (0)
Geen producten (0)

Xtorm AL440 Super Flat Power Bank 5000 mAh

€ 59,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

De Power Bank Elegant van Xtorm is een bijzonder stijlvolle, slanke Power Bank met een gladde, goudkleurige behuizing. De Power Bank heeft een batterijcapaciteit van maar liefst 18,5 Wh (5000 mAh) en is toch niet groter en zelfs dunner dan een gemiddelde smartphone. De Power Bank Elegant wordt geleverd met een mooie leren pouch waarin het apparaat optimaal beschermd wordt.

De Power Bank Elegant kan een smartphone met een gemiddelde batterijcapaciteit tot 3 keer opladen. Ook tablets, e-readers, action camera’s en andere USB apparaten kunnen op de USB output van deze Power Bank aangesloten worden.

Je kunt de Power Bank Elegant zelf opladen via het stopcontact, de sigarettenaansteker in de auto of via een zonnepaneel. Door het opladen via een zonnepaneel kun je de Power Bank op een compleet onafhankelijke manier gebruiken. De Elegant kan in ca. 3 uur volledig opgeladen worden.

Een speciaal detail aan de Power Bank Elegant is de sterke USB output. Deze heeft een laadstroom van 2100 mA waarmee vrijwel alle USB apparaten met optimale snelheid opgeladen kunnen worden. Aan de bovenkant van de Power Bank zit een handige LED indicator. Met één druk op het ronde knopje kun je de oplaadstatus bekijken.

Dankzij het platte formaat en het gewicht van maar 130 gram is de Power Bank handig voor elke situatie. Net zoals de Power Bank Elegant zelf heeft ook de leren beschermpouch een strak en stijlvol design, ideaal voor bijvoorbeeld op een zakenreis, op school of op het werk.

Kenmerken:

  • Afmetingen: 124 x 62 x 9 mm
  • Gewicht: 130 gram
  • Output USB: 1 x Female USB, max. 2100 mA
  • Input USB: 1 x Micro USB, max. 2000 mA
  • Oplaadindicator: Ja
  • Oplaadtijd via USB: 3 uur
Facebook Twitter