Geen producten (0)
Geen producten (0)

Magma charger met zaklamp

€ 44,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-2 werkdagen
Omschrijving

Stoere zonnelader met zak- en leeslamp-functie van het kwaliteitsmerk Xtorm. De zonnelader is uitgerust met een Sunpower® zonnepaneel om uw apparatuur razendsnel op te laden met behulp van zonne-energie. Dankzij de kwalitatieve afwerking met rubber voelt deze zonnelader uiterst robuust aan. 

Deze zonnelader slaat tot 3000mAh zonne-energie op, dit is voldoende om uw Smartphone 1-2x volledig op te laden. De externe batterij wordt tevens gebruikt om de ingebouwde LED verlichting van stroom te voorzien. 

Naast opladen door zonne-energie kunt u deze zonnelader ook voorzien van een volle accu op het netstroom of USB kabel in de computer. Niet dat dit nodig is, want dankzij het rendement van een Sunpower® zonnepaneel is de charger in de zon binnen een zeer korte tijd opgeladen.

U kunt de vier Led lampjes gebruiken als leeslamp of zaklamp, ideaal om bijvoorbeeld tijdens het camperen een boek te lezen. Door de flexibele voet kunt u de verlichting uitermate goed positioneren en staat het zonnepaneel tevens in een rechte lijn met het zonlicht gedurende het volladen. 

Deze Magma Charger is uitermate geschikt voor vakanties, fietstochten of andere buitenactiviteiten en ben je altijd verzekerd van een volle batterij en een zaklamp!

Specificaties
- Zonnepaneel: 1 watts
- Batterij capaciteit: 3000mAh
- Batterij type: Li-Polymer
- Afmetingen: 12x 8x 1,8cm
- Input: Micro USB 1A
- Output: USB 1A
- Gewicht: 146 gram
- Inclusief: Mirco USB Charging kabel en handleiding

Facebook Twitter